Найближчими днями Twin City Lab буде супроводжувати Івано-Франківськ на шляху до нового партнерства між містами. Протягом тривалого часу місто працювало над розширенням своєї міжнародної мережі. Цього разу Twin City Lab підтрімає місто у форматі семінару з розробки ідей та стратегій.

Івано-Франківськ-регіональний центр у Західній Україні з довгою історією, давніми традиціями, яскравим культурним життям, динамічною економікою та інноваційними проектами у сфері розвитку міст.

Місто активно співпрацює в рамках широкого кола міжнародних програм та проектів. Наразі Івано-Франківськ шукає місто-побратим у Німеччині для встановлення стійких відносин на основі різних проектів. Мета міста – поділитися своїм досвідом, а також отримати досвід німецького партнера.

Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської запросив Twin City Lab провести воркшоп, основне завдання якого-розробити стратегію для пошуку міста-партнера в Німеччині.

Для цього команда TCL проведе кілька днів у місті, відвідає стратегічні проекти, зустрінеться з ключовими зацікавленими сторонами та ініціативами, а також познайомиться з проблемними районами міста, щоб краще зрозуміти ситуацію на місці. У ході двох семінарів із представниками різних секторів, ініціатив та міської адміністрації будуть висвітлені теми, які стосуються співпраці, а ідеї будуть сформовані, а потім сформовані у спільну стратегію пошуку та започаткування відповідних партнерських відносин.